Skip to main content

S’inicien els tractaments fitosanitaris als plataners i les tipuanes de Castelldefels

L’Ajuntament de Castelldefels mitjançant l'empresa municipal Jarfels durà a terme un tractament fitosanitari per al control de plagues d’insectes que afecten diversos arbres com els plataners i les tipuanes del municipi.
Els tractaments s’iniciaran pròxim dijous 11 de juliol i finalitzaran la matinada del dimecres 17 de juliol*. Es realitzaran en horari nocturn de les 10 de la nit a les 6 hores de la matinada següent.

Per informar de la zona amb arbrat a tractar, es col·locaran cartells informatius visibles amb els horaris i les recomanacions per tal que totes les veïnes i els veïns estiguin informats del dia en que es durà a terme el tractament a la seva zona.

El tractament es fa amb productes autoritzats pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, i s'aplica de manera puntual quan no hi ha alternatives ecològiques eficaces per controlar les plagues que afecten la salut de l'arbrat urbà.

El producte que es farà servir per al tractament és la Deltametrina, comercialitzada sota el nombre de Decis Protech.

Recomanacions a la ciutadania:
- Tanqueu els balcons i les finestres
- No esteneu roba durant el tractament (de 22 a 6 hores)
- Consulteu els cartells informatius per identificar els carrers afectats.

*En el cas que les condicions meteorològiques siguin adverses, es podran ajornar els tractaments. Consulta la localització dels arbres que es tractaran aquí.

Més informació 

Mapa i dies de tractament de l'arbrat. 

tipuana