Skip to main content

El Castell obre les portes als treballadors i treballadores de SAC i Jarfels

El dimarts 15 de juny a la tarda, els treballadors i treballadores municipals de SAC i Jarfels vam tenir l’oportunitat de visitar el Castell de Castelldefels, símbol protector i icònic de la ciutat, el qual data del segle X, i que va ser construït sobre restes ibèriques i romanes.

Després d’un any de reformes, l’Ajuntament de Castelldefels ens va convidar a una visita guiada de la mà de l’Alfonso López, historiador de Castelldefels, abans que el Castell obri les portes a tots els públics el pròxim divendres 18 de juny.

Durant la visita, vam gaudir del nou Centre d'Interpretació de la Pirateria a la Mediterrània, una experiència interactiva i immersiva que ens va fe endinsar en el món de la pirateria amb tots els sentits, mitjançant elements audiovisuals, escenogràfics, lúdics i interactius.

Tanmateix, vam poder visitar les sales renovades de la planta superior, l’església, la planta noble i la terrassa, situada al punt més alt del Castell, la qual disposa d’unes meravelloses vistes des d’on contemplar la ciutat, Barcelona, el mar i el Parc Natural del Garraf.
Animen a tota la ciutadania de Castelldefels i de la comarca a visitar una de les joies de la nostra ciutat, on tant els petits com els més grans, podran gaudir d’un espai únic i ple d'història.foto castell 2  foto castell